ESI-Workflow

Ahcon-logo-på-bur.png

I mere end 40 år har vores verden drejet sig om dæk og den praktiske håndtering af dem. Med kreativitet og opfindsomhed har vi udviklet specialprodukter til dæk- og autobranchen, som både forbedrer arbejdsgangen på værkstedet og sætter nye standarder for hvor ergonomisk, sikkert og intelligent man kan arbejde med dæk. Ved at kombinere vores innovative tilgang og store markedsforståelse har vi skabt vores egen grundlæggende filosofi, som gennemsyrer alt hvad vi laver. Vi kalder det ESI-workflow. Mest af alt fordi det er netop det; ESI.

ESI står for Ergonomic / Safe / Intelligent. Tre begreber, som er en ufravigelig del af vores løsninger, hvad enten det er design af workflows til værksteder, udvikling af nye, banebrydende specialprodukter eller optimering af eksisterende produkter.

Efter fire årtier er efterspørgslen efter vores produkter større end nogensinde. Én af årsagerne er, at dæk og fælge er blevet både større og tungere at håndtere. Da vi startede, vejede et hjul til en almindelig personbil i gennemsnit 12 kg. I dag når vægten ofte op på over 25 kg.

Ahcon Wheel Service Equipment blev grundlagt i 1970 af opfinderen Arne Hjort Hansen, som havde en dyb passion for og mange ideer til maskiner og udstyr til dæk- og autobranchen. I dag er Ahcon et selvstændigt datterselskab under Nordisk Dæk Import. Ahcon beskæftiger 22 personer og omkring 95% af produktionen eksporteres til Europa og til oversøiske markeder. Ahcon har samarbejdspartnere i mere end 25 lande i såvel den automotive sektor som i flyindustrien.