MONTAGEVÆRKSTED

Når vores smede er færdige med deres opgaver, sender vi alle dele til maling hos en leverandør tæt ved vores adresse i Brørup. Efter malingen skal vi kun samle alle delene til færdige AHCON produkter.

I vores montageværksted samler vores team af montører de malede dele og tilfører elektriske og pneumatiske funktioner. De sørger for, at alting fungerer og ser godt ud.

AHCON produkter har store variationer, når det handler om størrelse og kompleksitet. Også antallet af producerede enheder fra varenummer til varenummer varierer meget.

 

Og det er nogle af de vigtige kodeord for vores produktion: vi er både i stand til at producere udstyr med et højt antal pr. varenummer - og vi er i stand til at producere udstyr med kun får styk pr. varenummer.

Et andet kodeord er vores evne til at foretage justeringer i forhold til ønsker fra vores kunder. Alt i alt kan vi godt lide at sige, at alt er muligt i vores produktion - og vi sigter meget efter at forblive fleksible.

Hvis du besøger os, vil vi med glæde vise dig vores montageværksted, så du kan se med dine egne øjne, hvordan AHCON produkterne bliver til - i hænderne på vores montører.